OM

Professionel film og kommunikation der gør en synlig forskel.

Vi skaber synlighed

Animationsfilm. Dronefilm. Profilfilm. Det er blot nogle af vores professionelle film, som skaber værdi for vores kunder.

Måske har du et produkt eller en forretningsgang, som du har svært ved at forklare? Måske skal årsrapporten gøres levende og fortælles på 3 minutters film? Måske savner du filmen, der skaber gennemslagskraft på dine sociale medier?

Uanset udfordringen så er vi altid klar til en uforpligtende snak. Også hvis du mangler den skarpe pressemeddelelse og de levende tekster til din hjemmeside. Sammen kan vi gøre en forskel. 

Mød Michael

Vores ansigt udadtil er primært Michael Pedersen, der er uddannet journalist. Han har bl.a. været journalist og studievært på TV Syd samt journalist, studievært og idéudviklingsfacilitator på DR. Derudover har han mange års erfaring med strategisk kommunikation i private og offentlige organisationer. Senest som kommunikationschef i en landsdækkende interesseorganisation. 

Michael har også produceret hundredevis af film. Blandt andet til Flegggaard Auto, Visit Denmak, Jelling Musikfestival, Vejle Kommune, Universal Transport, DSV og mange, mange flere. 

Med sin professionelle indsigt og skarpe fokus er du i trygge hænder fra idéudvikling til færdigt produkt.